Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Αντώνης Ρήγας Live @ Centro Porto στη Ναύπακτο 30/12


Ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Αντώνης Ρήγας, την Τετάρτη 30/12, σας περιμένει με την ορχήστρα του, σε έναν όμορφό χώρο στο Centro Porto στη Ναύπακτο, για ένα γιορτινό και ξεχωριστό live.

Ο Αντώνης Ρήγας γεννήθηκε στη Ναύπακτο την 1 Αυγούστου του 1991. Εκει ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα ως τραγουδιστής συμμετέχοντας σε διάφορα αφιερώματα μεγάλων Ελλήνων συνθετών.

Σπούδασε μουσική και τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις σε μαγαζιά τις Αθήνας καθώς και στην επαρχία! Τον Ιανουάριο του 2013 κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ονείρου Σινεμά" σε μουσική του ίδιου!

Έχει συνεργαστεί παρά το νεαρό της ηλικίας του, με ε αρκετούς καλλιτέχνες όπως ο Άκης Δειξιμος, ο Πέτρος Θεοτοκάτος κ.α.

Το χειμώνα που πέρασε συμμετείχε στο τηλεοπτικό show του Ant1 THE VOICE στο οποίο διαγωνίστηκε με την ομάδα του Αντώνη Ρέμου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στην κριτική επιτροπή, όσο και στο κοινό.

Τον Νοέμβριο του 2015 μας παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο "Νύχτα μαγική" μια όμορφη μπαλάντα σε μουσική και στίχους του ίδιου!


Αυτό το διάστημα εκτός απο τις εμφανίσεις του σε διάφορες μουσικές σκηνές, βρίσκεται στο studio και ετοιμάζει τα νέα του τραγούδια, τα οποία θα κυκλοφορήσουν το 2017, από τη δισκογραφική εταιρεία Free Records η οποία υποστήριζει νέους τραγουδιστές. Executive producer Παύλος Χριστοδούλου.

Νέα τραγούδια και νέες συνεργασίες αναμένονται ! Μείνετε συντονισμένοι...

Περισσότερα για την Free Records
http://ift.tt/1jRbW5f

Χορηγός επικοινωνίας : Musicafe - Μουσικά νέα, για όλους...
www.musicafe.gr

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της στο Facebook :
http://ift.tt/1Obs892

Centro Porto
Φορμιώνος 9
Ναύπακτος
Κρατήσεις 2634038021


Πηγή

0 σχόλια: