Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

B.D. Foxmoor: «Για όλα τα όμορφα και για τα ανείπωτα»

B.D. Foxmoor: «Για όλα τα όμορφα και για τα ανείπωτα»
Ο B.D. Foxmoor αποχαιρετά τη χρονιά με μια ιδιαίτερη συναυλία!
«Πολεμιστής» του hip hop κώδικα, ο B.D. Foxmoor στην αυτόνομη πλέον πορεία του, μετά τους Active Member, θα παρουσιάσει μεια ξεχωριστή συναυλία με guests τους djs Booker & Ramon, στο Πειραιώς Academy 117, την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, στις 9 το βράδυ.

Ήδη, μετά τη μεγαλειώδη συναυλία των Active Member στο ΟΑΚΑ ο B.D. Foxmoor είχε ήδη στο μυαλό του την συνέχεια της ιστορίας με το νέο album «Veterapnos».
{youtube}ntncHs9_JmY{/youtube}
Όπως χαρακτηριστικά δηλώνεται στο δελτίο τύπου: «Πλέον, ο B.D. Foxmoor δεν νιώθει πως έχει να αποδείξει σε κανέναν τίποτα. Γι’ αυτό, θα συνεχίζει τις μάχες του με σπασμένα τα δεσμά, για όλα τα όμορφα και για τα ανείπωτα, για όσα υπάρχουν στο σκοτάδι ή ψάχνουν την κατάλληλη φωνή να βγουν στο φως».

Με αφορμή το διπλό αυτό album, ξεκινάει μια σειρά συναυλιών, στις οποίες θα συμμετέχει ο πάλαι ποτέ dj των Active Member, o dj Booker, που εξελίχθηκε σε έναν πολύ ικανό turntablist. Επίσης, στη σκηνή, με sampler και πικάπ, θα βρίσκεται και ο Ramon.

Το  διπλό cd θα διατίθεται δωρεάν, με κάθε εισιτήριο, στις προγραμματισμένες συναυλίες.

Πληροφορίες


Πειραιώς Academy 117: Πειραιώς 117 - Αθήνα.

Τιμές εισιτηρίων: προπώληση: 10 ευρώ, ταμείο: 12 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket House: Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.: 210 3608366 Αmberola: Ζίννη 12 και Βεΐκου - Κουκάκι, τηλ.: 210 4022413
Ηλεκτρονικά: ticketpro.gr και tickethouse.gr.

Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας, υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.
Πηγή

0 σχόλια: