Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Υποδεχτείτε τη νέα χρονιά κάτω από την Ακρόπολη

Υποδεχτείτε τη νέα χρονιά κάτω από την Ακρόπολη
(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) Με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων, τον Φίλιππο Πλιάτσικα, τον Πάνο Μουζουράκη και όχι μόνο.
Στο Θησείο, στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου και Ηρακλειδών, με φόντο την Ακρόπολη, θα υποδεχθεί ο δήμος Αθηναίων την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου το 2016.

Μία γιορτή μουσικής και χορού, σε δύο σκηνές, μία μικρή και μία μεγάλη, που θα ξεκινήσει στις 10.30 μ.μ. και θα κορυφωθεί τις πρώτες ώρες της νέας χρονιάς.

Το πρόγραμμα


Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 10.30 μ.μ. στη μεγάλη σκηνή με τους Sugahspank! & The Swing Shoes Athens μαζί με χορευτές των Athens Swing Cats. 

Τη σκυτάλη θα πάρει στις 11.05 μ.μ., στη μικρή σκηνή, ο Πάνος Μουζουράκης με «σοβαρές» αλλά και χιουμοριστικές διασκευές από ξένα τραγούδια ροκ, swing που τον σημάδεψαν και αγαπημένα ελληνικά σε «αλλιώς» εκδοχές.

Στις 11.45 μ.μ., στη μεγάλη σκηνή, η Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων, υπό τη Διεύθυνση του Αρχιμουσικού Ανδρέα Τσελίκα θα δώσει το ρυθμό για την αλλαγή του χρόνου με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Μετά τη συμβολική παρέμβαση του δήμαρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη και τα εντυπωσιακά «παραδοσιακά» πυροτεχνήματα, ο Φίλιππος Πλιάτσικας θα συμπράξει με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου «αποδεικνύοντας» τι συμβαίνει όταν η ροκ συναντά την κλασική μουσική…

Παρουσιαστής των εκδηλώσεων, που θα προβληθούν ζωντανά από την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, ο ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός.
Πηγή

0 σχόλια: