Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Τα 5 καλύτερα παιχνίδια γνώσεων για κινητά!

Τα 5 καλύτερα παιχνίδια γνώσεων για κινητά!
Μέρες γιορτινές και τα επιτραπέζια παιχνίδια έχουν την τιμητική τους. Μήπως όμως ήρθε ο καιρός να γίνει η μεταφορά τους σε πιο σύγχρονες πλατφόρμες;
Πιστεύεις πως είσαι γνώστης της μουσικής και της ιστορίας της; Εκνευρίζεσαι κάθε φόρα που κάποιος παίκτης σε τηλεπαιχνίδι απαντάει λάθος σε ερώτηση; Ήρθε η ώρα λοιπόν να ξεδιπλώσεις τις γνώσεις σου μέσα από τα 5 καλύτερα παιχνίδια ερωτήσεων για κινητά τηλέφωνα. Είτε είσαι λάτρης της μουσικής, γνώστης των αθλητικών ή ασυναγώνιστος σε ιστορικά γεγονότα, θα βρεις κάτι που να σε ενδιαφέρει στην παρακάτω λίστα.

Trivia Crack (Android, iOS) (Δωρεάν)


Αν νομίζεις πως τα ξέρεις όλα, τότε δώσε μια ευκαιρία στο Trivia Crack (iOS, Android). Η εφαρμογή συνδυάζει όμορφα σχέδια με ένα έντονο στοιχείο αναμέτρησης μεταξύ αγνώστων ή φίλων σου στο Facebook. Αθλητικά, επιστήμες, ιστορία, γεωγραφία και τέχνες είναι μερικές από τις κατηγορίες του καθηλωτικού αυτού παιχνιδιού.
SFGSDFGSFGSDF

QuizUp (iOS) (Δωρεάν)

Ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια για iOS, διαθέτει πλήθος ερωτήσεων, μια όμορφη πλατφόρμα και μεγάλη βάση χρηστών για να αναμετρηθείς. Απλά διάλεξε μια κατηγορία και αυτόματα θα βρεθείς αντίπαλος με κάποιον στο ίδιο επίπεδο με εσένα. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η δυνατότητα συνομιλίας με παίχτες.
quiz2

MoviePop (Android, iOS) (Δωρεάν)

Το MoviePop (Android, iOS) είναι η τελευταία εφαρμογή από τους δημιουργούς του Songpop. Οι παίκτες αναμετρώνται προσπαθώντας να βρουν την ταινία μέσα από βιντεάκια λίγων δευτερολέπτων ή να αναγνωρίσουν τον ηθοποιό. Η δυνατότητα χρήσης της λίστας φίλων σου στο Facebook και οι πολλές κατηγορίες ταινιών, κάνουν την εφαρμογή μια από τις καλύτερες στο είδος της.
Moviepop bis

TriviaBurst (Android, iOS) (Δωρεάν)

Το TriviaBurst (Android, iOS) είναι ένα παιχνίδι που ξεκίνησε μόνο σε Android πλατφόρμες και μέσω του QuizUp και του Trivia Crack εξαπλώθηκε και στις πλατφόρμες της Apple. Η δυνατότητα να παίξεις μόνος σου παραμένει στην εφαρμογή αυτή και η προσθήκη multiplayer της δίνει άλλη διάσταση. Στο τέλος κάθε γύρου, ο παίκτης μπορεί να δει τον πίνακα κατάταξης και να εντοπίσει σε ποιο σημείο του βρίσκεται.
Trivia Burst

Quizdom (iOS, Android) (Δωρεάν)

Η ελληνική απάντηση στα παιχνίδια γνώσεων έχει όνομα: Quizdom. Με μία βάση ερωτήσεων που ανανεώνεται συχνά, μιας και προέρχεται από ερωτήσεις που υποβάλλουν οι χρήστες, φιλτράρονται και ενσωματώνονται. Το παιχνίδι παίζεται μόνο online και υπάρχει η δυνατότητα να αντιμετωπίσεις αγνώστους αλλά και φίλους σου, είτε στην εφαρμογή είτε στο facebook.
quizdom social quiz for android and ios 1
Πηγή

0 σχόλια: