Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

NueVo "Ετσι Ζώ"... δείτε το νέο videoclip, που θα συζητηθεί. Κυκλοφορεί από την Free Records...


NueVo - Ετσι Ζώ | Official Video Clip 2015
Μουσική - Στίχοι : Νικόλαος Ισίδωρος
Directed by Nika Lominatze

Executive Producer : Παύλος Χριστοδούλου

Κυκλοφορεί από την Free Records  © 2015


Οι NueVo είναι μια 5μελής μπάντα που ξεκινήσε από τη Χίο πριν από 6 χρόνια (τα μέλη της τότε ήταν μόλις 14 χρονών). Οι σπουδές τους, τους έφεραν στη Θεσσαλονίκη και έτσι συνέχισαν τις μουσικές τους αναζητήσεις στην συμπρωτεύουσα.

Το είδος μουσικής που υποστηρίζουν, είναι το Pop, Alternative Rock και Rock και έχουν κάνει πολλές live εμφανίσεις σε Θεσσαλονίκη, Χίο, Λάρισα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το καλοκαίρι του '12 ανοίξανε την συναυλία των Locomondo στη Χίο και το 2014 έπαιξαν με τον Ζακ Στεφάνου και τον Σπύρο Γραμμένο στη Λάρισα, προκαλώντας τον θαυμασμό για ακόμα μία φορά, κερδίζοντας ένα μεγαλο μέρος του κοινού.

Η μεγαλύτερη τους διάκριση, που τους έδωσε και το έναυσμα να συνεχισουν ακόμα πιο δυνατά τις πρόσπάθειές τους, είναι η δεύτερη θέση που κατέκτησαν το 2014, στο διαγωνισμό του Str8 στην Θεσσαλονίκη.
Εχουν συμμετάχει επίσης σε φεστιβάλ και σε διαγωνισμούς της Red Bull και της Vodafone CU, από την οποία ακόμα δεν έχουν βγει τα τελικά αποτελέσματα και τους ευχόμαστε κάλή επιτυχία.

Εμφανίστηκαν  - πριν από λίγους μήνες - στο κανάλι της Β.Ελλάδας Vergina TV, στη εκπομπή "upΌλα" με παρουσιαστή τον Στέλιο Γιδάκο προκειμένου να ενισχύσουν την προώθηση του group και να διαφημίσουμε το καινούριο τραγούδι το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Το συγκρότημά μας αποτελείται από  τους :
Αντώνη Ζαβέλη : (ηλεκτρική κιθάρα , φωνητικά )
Νικόλαο Ισίδωρο: (φωνή, ηλεκτρική κιθάρα )
Ελπίδα Σαραντίδου : (πλήκτρα, φωνή )
Βαγγέλη Κουμελά : (drums )
Γιάννη Πλείανθο : (μπάσο, φωνητικά)

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του συγκροτήματος, στο Facebook :
http://ift.tt/1Ih6C6v

Δείτε το video clip, κάνοντας click ΕΔΩ
https://youtu.be/wCtENsvn7C8

Πηγή

0 σχόλια: