Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Φώτη Σιώτα

Ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Φώτη Σιώτα
(ΑΚΟΥΣΤΕ) Αρέσει στο Σωκράτη Μάλαμα που το προλόγισε με τον καλύτερο τρόπο λέγοντας: «Εμείς τα ταιριάζουμε»
Οι παραστάσεις του Σωκράτη Μάλαμα και της «παρέας» του στη Θεσσαλονίκη πέρα απ’ τα δεδομένα πολύτιμα δώρα τους, είχαν και «καινούργια». Ανάμεσά τους και μια δημιουργία του Φώτη Σιώτα με τον τίτλο «Πάντα ξένοι».

Λίγα λόγια για τον Φώτη Σιώτα


Ο Σιώτας είναι βιολίστας με δικό του ξεχωριστό χρώμα και χαρακτήρα και μόνιμος συνεργάτης του Μάλαμα αλλά και του Θανάση Παπακωνσταντίνου εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Σαλονικιός, ξεκίνησε από παιδί την ενασχόληση του με τη μουσική. Άφησε το δικό του στίγμα σε ντόπια συγκροτήματα όπως Ποδηλάτες, Boomstate και Ευοί Ευάν.

Με το Σωκράτη και το Θανάση έδωσε και δίνει το παρόν σε ζωντανές εμφανίσεις καις τη δισκογραφία ενώ συνεργάστηκε και με τον Γιάννη Αγγελάκα και τους Επισκέπτες καθώς και με το Νίκο Βελιώτη αλλά και τον κιθαρίστα Μπάμπη Παπαδόπουλο. Έχει παίξει και τραγουδήσει, ακόμη, στα μουσικά παραμύθια του Δημήτρη Μπασλάμ.

Το 2007 με τον παλιό του φίλο Κώστα Παντέλη δημιούργησαν το πρωτότυπο ντουέτο, τους Sancho 003. Κυκλοφόρησαν τους δίσκους We buy gold και  MUZGA.

Οι «παντοτινοί» ξένοι του, όμορφοι και στιχουργικά και μουσικά, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Μάλαμας στο βίντεο που ακολουθεί.
Πηγή

0 σχόλια: