Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Οι καλύτερες μουσικές εφαρμογές για το κινητό σου!

Οι καλύτερες μουσικές εφαρμογές για το κινητό σου!
Άκου, ηχογράφησε και παίξε μουσική στο κινητό σου τηλέφωνο!
Αν τα αθροίσετε, σίγουρα θα βρείτε χιλιάδες μουσικές εφαρμογές μέσα στο Google Play και στο App Store. Σαν χρήστες smartphone, έχετε πρόσβαση σε ό,τι είδος προγράμματος μπορείτε να φανταστείτε, από ιντερνετικά ραδιόφωνα, κουρδιστήρια για την κιθάρα και φορητές κονσόλες για DJ. Δυστυχώς τα κινητά τηλέφωνα έχουν περιορισμένη χωρητικότητα και δε μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις εφαρμογές που υπάρχουν. Έτσι λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες από αυτές για Android και iOS.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως ο αριθμός των εφαρμογών διαφέρει από λογισμικό σε λογισμικό. Το App Store της Apple έχει τις περισσότερες και ακολουθεί κατά πόδας το Google Play. Οι περισσότερες είναι διαθέσιμες δωρεάν αλλά μπορεί να έχουν χρεώσεις κατά τη διάρκεια χρήσης τους ή ακόμα και μηνιαίες συνδρομές. Η παρακάτω λίστα έχεις τις καλύτερες εφαρμογές, είτε θέλετε να ακούσετε, να μάθετε ή ακόμα και να δημιουργήσετε μουσική.

1. Songza – ΔΩΡΕΑΝ

Στην περίπτωση του Songza, η διάθεση ορίζει τη μουσική. Η εφαρμογή παρέχει μουσική υψηλής ποιότητας από πολλά είδη, μέσα από σταθμούς που εσείς επιλέγετε ανάλογα με την περίσταση (γυμναστική, οδήγηση, ακόμα και μαγειρική).
1
• Κατεβάστε το για iOS
• Κατεβάστε το για Android

2. Google Play Music – ΔΩΡΕΑΝ

Το Google Play Music σου δίνει πλήρη πρόσβαση στη μουσική που έχεις αποθηκευμένη στο cloud σου, χωρίς να χρειάζεται να την έχεις στη συσκευή σου. Η εφαρμογή είναι καλοσχεδιασμένη και απλή στη χρήση και περιέχει playlists από σταθμούς καθώς και μουσικές προτάσεις βασισμένες στις μουσικές σου συνήθειες.
2
• Κατεβάστε το για iOS
• Κατεβάστε το για Android

3. Shazam – ΔΩΡΕΑΝ

Έχει τύχει ποτέ να ακούσετε ένα τραγούδι και να μην ξέρετε ποιος το λέει; Το Shazam εντοπίζει τραγούδια και τηλεοπτικές εκπομπές μέσα σε δευτερόλεπτα και σας παρέχει την επιλογή να το αγοράσετε, τους στίχους και κάποιο μέσο να ακούσετε το τραγούδι στο ίντερνετ.
3
• Κατεβάστε το για iOS
• Κατεβάστε το για Android

4. Spotify – ΔΩΡΕΑΝ

Το Spotify είναι μια από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στο χώρο της ψηφιακής μουσικής. Η εφαρμογή για τα κινητά λειτουργεί με την ίδια λογική με το «αδερφάκι» της για υπολογιστές. Μπορείς να ακούσεις τραγούδια, να φτιάξεις τις δικές σου playlists και αν θες να τα κατεβάσεις για να έχεις πρόσβαση offline.
4
• Κατεβάστε το για iOS
• Κατεβάστε το για Android

5. Soundlcoud – ΔΩΡΕΑΝ

Το Soundcloud είναι μια τεράστια κοινότητα μουσικών και συγκροτημάτων. Η εφαρμογή σου επιτρέπει να αναζητήσεις καλλιτέχνες για να ακολουθήσεις, να ακούσεις τραγούδια, ακόμα και να ηχογραφήσεις και να ανεβάσεις το δικό σου.
5
• Κατεβάστε το για iOS
• Κατεβάστε το για Android

6. Pandora – ΔΩΡΕΑΝ

Το Pandora είναι ένα από τα βασικότερα στηρίγματα μουσικής σε stream, παρά τη φθίνουσα πορεία του αριθμού χρηστών του. Η υπηρεσία παρέχει ραδιοσταθμούς που ελέγχει ο χρήστης βάσει της βαθμολογίας που βάζει σε κάθε τραγούδι που ακούει και μέσω αλγόριθμου το Pandora επιλέγει το επόμενο κομμάτι υπολογίζοντας τη διάθεσή σου.
6
• Κατεβάστε το για iOS
• Κατεβάστε το για Android

7. Musixmatch – ΔΩΡΕΑΝ

Το Musixmatch έχει το μεγαλύτερο κατάλογο στίχων σε εφαρμογή κι έτσι η εφαρμογή του για κινητά σε αφήνει να συγχρονίσεις τα τραγούδια που έχεις στη βιβλιοθήκη του κινητού σου με αυτό και να σου εμφανιστούν οι στίχοι τους. Επίσης, σου επιτρέπει να ψάξεις για τους στίχους τραγουδιού, είτε με τον τίτλο του, είτε με στίχους του και σε βοηθάει να αναγνωρίσεις τη μουσική που ακούς εκείνη τη στιγμή με ένα απλό άγγιγμα ενός κουμπιού.
7
• Κατεβάστε το για iOS
• Κατεβάστε το για Android

8. GarageBand - $5

Η εφαρμογή για τα κινητά δε διαφέρει από εκείνη για τους υπολογιστές. Μπορείτε να παίξετε διάφορα όργανα, από τσέλο και ακουστική κιθάρα μέχρι τύμπανα και πλήκτρα, χρησιμοποιώντας την οθόνη του iPhone σας. Μπορείτε ακόμα και να αλλάξετε το τέμπο, το ρυθμό αλλά και τις συγχορδίες στην πορεία.
8
• Κατεβάστε το για iOS

9. DJ Studio 5 – ΔΩΡΕΑΝ

Πικάπ που χωράνε στην τσέπη σας δύσκολα θα βρείτε. Με το DJ Studio 5 μπορείτε να μιξάρετε, να ριμιξάρετε, να σκρατσάρετε και να φτιάξετε τη δική σας μουσική χρησιμοποιώντας δύο ψηφιακά πικάπ. Μπορείτε ακόμα να ανεβάσετε το αποτέλεσμα στο Soundcloud ή και στο Facebook αν το θελήσετε!
9
• Κατεβάστε το για Android

10. Ultimate Guitar tabs - $3

Δε χρειάζεται να μπορείτε να διαβάσετε παρτιτούρες για να παίξετε κιθάρα. Το Ultimate Guitar tabs παρέχει διαδικτυακά μαθήματα και έναν τεράστιο κατάλογο με πάνω από 80.000 ταμπλατούρες για κιθάρα και γιουκαλίλι, και σας δείχνει πως είναι η ακολουθία συγχορδιών ενός τραγουδιού αλλά και πώς να βάζετε τα δάχτυλά σας στα τάστα της κιθάρας για να τις παίξετε.
10
• Κατεβάστε το για iOS
• Κατεβάστε το για Android
Πηγή

0 σχόλια: