Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Gigalize & Global Battle of the Bands πραγματοποιούν τα συναυλιακά μας όνειρα!

Gigalize & Global Battle of the Bands πραγματοποιούν τα συναυλιακά μας όνειρα!
Πώς θα φέρουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες στην Ελλάδα; Μια νέα συνεργασία που υπηρετεί και να στηρίζει τα συναυλιακά δρώμενα.
Το Gigalize, η ελληνική startup συναυλιών, που θέλει να κάνει τα συναυλιακά μας όνειρα πραγματικότητα, εγκαινιάζει τη νέα συνεργασία του με το Global Battle of the Bands, το μεγαλύτερο ανεξάρτητο μουσικό πρωτάθλημα στο κόσμο.

Gigalize


Το Gigalize είναι μία πλατφόρμα που φιλοξενεί fan -generated καμπάνιες. Στόχο τους να βοηθήσουν το μουσικόφιλο κοινό να φέρει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες για μία συναυλία στην πόλη τους. Οι χρήστες εγγράφονται στο Gigalize και υποστηρίζουν καμπάνιες για συγκροτήματα που θέλουν να δουν στην πόλη τους ή, αν δεν βρουν μια καμπάνια για το αγαπημένο τους συγκρότημα, μπορούν να ξεκινήσουν μία και να μαζέψουν υποστήριξη διαμοιράζοντάς την στα κοινωνικά δίκτυα.

Global Battle of the Bands


Το Global Battle of the Bands είναι το μεγαλύτερο ανεξάρτητο μουσικό πρωτάθλημα στον κόσμο. Η Ελλάδα αναζητεί το δικό της εθνικό πρωταθλητή, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Τελικό στο Βερολίνο της Γερμανίας, ανάμεσα σε πρωταθλητές από άλλες 24 χώρες, όλου του κόσμου.

Το ελληνικό πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 διεξάγεται σε 2 προκριματικούς γύρους (Αθήνα & Θεσσαλονίκη) οι οποίοι οδηγούν στον μεγάλο εθνικό τελικό (Αθήνα) και μπορούν να λάβουν μέρος μπάντες από όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως γλώσσας και είδους μουσικής. Σε μια βραδιά, 14 μπάντες έχουν στη διάθεσή τους από 10 λεπτά και έως 2 τραγούδια, στα οποία καλούνται να τα δώσουν όλα και να εντυπωθούν στη μνήμη του κοινού, που είναι και ο τελικός κριτής.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την νέα συνεργασία του Gigalize με το GBOB», δηλώνει ο Γιώργος Κόλλιας, CEO του Gigalize. «Με τον τρόπο αυτό το Gigalize αποδεικνύει την αγάπη και την αφοσίωση του στο να υπηρετεί και να στηρίζει τα συναυλιακά δρώμενα και την εξαγωγή της ελληνικής Live μουσικής σε όλο τον κόσμο».
Πηγή

0 σχόλια: