Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ρέμος: «Εσείς χάσατε ένα καλό τραγουδιστή εμείς οι φίλοι χάσαμε ένα κομμάτι από τη ζωή μας»


Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη σκόρπισε θλίψη σε όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο και κυρίως σε καλούς φίλους του καλλιτέχνη....

Ένας από τους καλύτερους φίλους του λαϊκού τραγουδιστή ήταν ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος δεν φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον χαμό του Παντελή. Αυτή την περίοδο πραγματοποιεί εμφανίσεις στο Διογένης Studio, μαζί με τη Γλυκερία.

Κατά την εμφάνισή του λοιπόν, ο τραγουδιστής δεν ήταν δυνατό να μην κάνει μία συγκινητική αναφορά και στον πρόσφατα εκλιπόντα. Πιασμένοι χέρι- χέρι ο Αντώνης Ρέμος και η Γλυκερία, ερμήνευσαν μία από τις τελευταίες επιτυχίες του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, στο Διογένης studio. «Τελικά το τραγούδησε εκείνος και το αγαπήσαμε από τον ίδιο τον Παντελή μας», ανέφερε ο Αντώνης Ρέμος.


Εκτός όμως της ερμηνείας του τραγουδιού ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε και για τον καλό του φίλο κομπιάζοντας αρκετά, με συνέπεια να μιλά με δυσκολία στο κοινό για τον άνθρωπο, καλλιτέχνη και φίλο Παντελή. «Θέλω να πω ότι δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε τις εμφανίσεις μας την προηγούμενη εβδομάδα γιατί ξέρετε πολύ καλά το τραγικό συμβάν που συνέβη. Εσείς μπορεί να χάσατε έναν καταπληκτικό τραγουδιστή, εμείς οι φίλοι του χάσαμε ένα κομμάτι από την ζωή μας. Θα φροντίσουμε όλοι εμείς οι φίλοι του και όλοι εσείς που τον αγαπάτε να τον κρατήσουμε ζωντανό μέσα στις καρδιές μας με τα τραγούδια του και να θυμόμαστε όλα όσα έχουμε ζήσει μαζί του. Η ζωή συνεχίζεται ώσπου να έρθει η στιγμή να ανταμώσουμε όλοι μαζί ξανά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή την αγάπη που δείξατε γι’αυτό το παιδί…Θα πηγαίναμε στην Αυστραλία με τον Παντελή που ήταν ένα όνειρο ζωής».Εκτός όμως αυτών, την Κυριακή ανέβηκε βίντεο με τον τραγουδιστή να εκφράζει και πάλι την αγάπη του για τον Παντελή Παντελίδη, αλλά και το παράπονό του, για την απουσία της πολιτείας. «Αλλά δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε. Να’ναι καλά. Εμείς θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε, ο Παντελής θα συνεχίσει να υπάρχει γιατί δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Και εσείς δεν θα τον ξεχάσετε γιατί εγώ δεν θα το επιτρέψω», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το συγκινητικό απόσπασμα που ακολουθεί
https://youtu.be/GPu2mV2MGao
Πηγή

0 σχόλια: