Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ρε συ Γιώργη Χριστοδούλου, που πας με αυτή την κιθαρίτσα - Απροσδόκητες ερωτήσεις με τον μετρ της Καντάδας.


Ρε συ Γιώργη, που πας με αυτή την κιθαρίτσα; Δεν βλέπεις ότι τ’ άλλα παιδάκια έχουν πιο μεγάλη; Στην έσκασα! Δεν είναι κιθαρίτσα, αλλά γιουκαλίλι και είναι το μεγαλύτερο στο είδος του!

Αλήθεια τώρα, που ζεις; Είσαι ακόμα στη Βαρκελώνη; Είναι δυνατόν ποτέ κανείς ν’ αφήνει την Αθήνα για την Βαρκελώνη; Όχι, έχεις δίκιο. Γι’ αυτό φροντίζω να το μοιράζω, λίγο στην Eixample και λίγο στο μαγευτικό κράτος των Εξαρχείων. Θα προτιμούσες να εμφανιστείς στο Ηρώδειο με τη Νάνα Μούσχουρη ή στο Primavera με τους Radiohead; Όχι ότι τους σνομπάρω, αλλά θα προτιμούσα το Ηρώδειο με την φίλη μου την Αρλέτα και το Primavera με το φιλαράκι μου τον Evripidis and his tragedies.

Ξέρεις τι θυμηθήκαμε; Τότε που έπαιζες στο θέατρο, στη Μελωδία της Ευτυχίας, μαζί με την Βουγιουκλάκη. Πόσο χρονών ήσουνα τότε; Υπάρχει κάνα σκηνικό που είχε γίνει τότε και δεν το είχες πει ποτέ;   Αρκετά! Τι να σου πω…θυμάμαι ότι μια φορά ξέχασα ένα σκαμπό που έπρεπε να πάρω από την σκηνή φεύγοντας και βγαίνοντας η Αλίκη μέσα στο σκοτάδι κόντεψε να τσακιστεί και θυμάμαι την τρομάρα που πήρα, λέω μέσα μου «εδώ τελειώνει η καριέρα σου!»  περισσότερα...

Πηγή : http://popaganda.gr
Πηγή

0 σχόλια: