Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Battle Of The Bands: Ένας διαγωνισμός για μουσικά συγκροτήματα

Battle Of The Bands: Ένας διαγωνισμός για μουσικά συγκροτήματα
Ένα μεγάλος διαγωνισμός για μουσικά συγκροτήματα κάθε είδους διοργανώνεται στο Kremlino στον Πειραιά, σε συνεργασία με την Panik Records.
Για τον πρώτο νικητή του διαγωνισμού το έπαθλο είναι η κυκλοφορία ενός τραγουδιού του από την Panik Platinum ενώ τον δεύτερο και τον τρίτο θα τους περιμένουν πλούσια δώρα.

Δηλώστε συμμετοχή στέλνωντας ένα σύντομο βιογραφικό και ένα δείγμα της δουλειά σας στο info@kremlino.gr.

Οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε γκρουπ και θα διαγωνιστούν μεταξύ τους τις Κυριακές 23-30 Απριλίου και 7-14 Μαίου 2017. Οι δύο πρώτοι απο κάθε γκρουπ θα περάσουν στον μεγάλο τελικό που θα λάβει χώρα την Κυριακή 21 Μαίου 2017 για να αναδειχθούν οι τρεις μεγάλοι νικητές.

Ο σημαντικότερος κριτής θα είναι ο κόσμος που θα παρευρίσκεται στο Kremlino κατα τη διάρκεια των battles και θα ψηφίζει επιτόπου το αγαπημένο του γκρουπ. Ταυτόχρονα μία Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη απο στελέχη της Panik Records θα παρακολουθεί την διαδικασία και θα πάρει τον λόγο σε περίπτωση ισοψηφίας. Τα διαγωνιζόμενα συγκροτήματα θα παρουσιάσουν live ένα δικό τους τραγούδι και δύο διασκευές.

Απαραίτητη προυπόθεση για την συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι τα γκρουπ να μην έχουν ενεργό συμβόλαιο με άλλη διακογραφική.

Όλες οι μπαντες που ονειρεύονται την κυκλοφορία της δουλειάς τους επίσημα απο μια μεγάλη δισκογραφική εταιρεία έχουν τώρα την ευκαιρία τους.

Kremlino: Καραίσκου 119, Πειραιάς | Τηλ. 2104100010
Πηγή

0 σχόλια: